Ομαδική Συμμετοχή Σ.Μ.ΑΧ. «ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ» στον 7ο ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΟΛΥΜΠΙΑΣ

Από τους εκατοντάδες αγώνες που γίνονται σε όλη την Ελλάδα κάθε χρόνο, αν υπάρχει κάποιος που ο τερματισμός προκαλεί συναισθήματα δέους αντίστοιχα με το Καλλιμάρμαρο αυτός είναι σίγουρα ο Μαραθώνιος Ολυμπίας!

Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Αχαΐας (Σ.Μ.ΑΧ.) «ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ» προσκαλεί τα μέλη του και τους φίλους δρομείς να συμμετάσχουν στον αγώνα των 42.195μ αλλά και στους υπόλοιπους αγώνες της διοργάνωσης και να νιώσουν τη συγκίνηση του τερματισμού στον Αρχαιολογικό Χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας, δίπλα από το Στάδιο όπου διεξάγονταν οι Ολυμπιακοί Αγώνες στην Αρχαιότητα!

Ο Σ.Μ.ΑΧ. «ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ», λόγω της μαζικής συμμετοχής των μελών του σε όλες τις προηγούμενες διοργανώσεις, εξασφάλισε από την Οργανωτική Επιτροπή της διοργάνωσης προνομιακές τιμές αποκλειστικά για ομαδικές εγγραφές που θα γίνουν μέσω του Συλλόγου.

Παράλληλα θα γίνει και η καθιερωμένη ετήσια ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ την ΚΥΡΙΑΚΗ 26/3 για τη μεταφορά των δρομέων που θα συμμετάσχουν στους αγώνες της ημέρας αλλά και των συνοδών και φίλων που θέλουν να χειροκροτήσουν όσους τερματίζουν  στον ιστορικό τόπο της Ολυμπίας.

Για δηλώσεις συμμετοχής καθώς και για κρατήσεις θέσεων στο λεωφορείο παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με το Σύλλογο μέσω email ([email protected]) ή τηλεφωνικά με τους Αντώνη Κατσίκη (6906750495 & 6973370438) και Τάσο Νταουσιάνη (τηλέφ. 6983510301) μέχρι την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17/3.