2ημερη ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΔΥ Αθήνας στην ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ

ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ 25-26 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023
2ημερη ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΔΥ Αθήνας στην ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ
Σάββατο 25 Μαρτίου 2023 – Κυριακή  26 Μαρτίου 2023

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθήνας  (ΣΔΥΑ) υποστηρικτής από το ξεκίνημα  του αγώνα και σε συνεργασία με την διοργάνωση θα συμμετάσχει με ομαδική εγγραφή στον Μαραθώνιο Ολυμπίας 2023 και τους παράλληλους αγώνες, Ημιμαραθώνιο και αγώνα 12χλμ, που θα γίνουν το Σάββατο 25 Μαρτίου και την Κυριακή 26 Μαρτίου 2023 και διοργανώνει 2ημερη εκδρομή για τα Μέλη του και για Φίλους Δρομείς που θέλουν να λάβουν μέρος.

Η αναχώρηση θα γίνει το Σάββατο 25 Μαρτίου 2023 το πρωί, ώρα 07.30 από την πλατεία Καραϊσκάκη, στάση Μετρό Μεταξουργείο, μπροστά στο ξενοδοχείο ΣΤΑΝΛΕΥ.

Το συνολικό κόστος για κάθε Δρομέα είναι 60.00 ευρώ και περιλαμβάνει:

  • Μετάβαση – επιστροφή των Δρομέων Αθήνα – Αρχαία Ολυμπία – Αθήνα
  • Μία διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο 2 αστέρων σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό, (υπάρχει διαφορά τιμής για τρίκλινο και μονόκλινο)

ΑΓΩΝΕΣ

  • Μαραθώνιος: Αμαλιάδα – Αρχαία Ολυμπία
  • Ημιμαραθώνιος: Πύργος – Αρχαία Ολυμπία
  • Αγώνας Δρόμου Αρχαίας Ήλιδας 12χλμ.: Αρχαία Ήλιδα – Αμαλιάδα
  • Αγώνας Δρόμου Πύργου 5χλμ: Πύργος

Κόστος συμμετοχής

Στο πλαίσιο της συνεργασίας του Μαραθώνιου Ολυμπίας με τον ΣΔΥ Αθήνας, ισχύουν ειδικές τιμές.

(το ποσόν της εγγραφής συμμετοχής του αγώνα που θα επιλέξετε  κατωτέρω είναι 5, 4 και 3 ευρώ αντίστοιχα πιο φτηνές ανά αγώνα.)

  Μαραθώνιος Ημιμαραθώνιος 5χλμ.
Βασικό Πακέτο 12 8 5
Ενισχυμένο πακέτο 18 14 11

Ο Μαραθώνιος Ολυμπίας σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας την υποστήριξη των Δήμων Ήλιδας, Πύργου και Αρχαίας Ολυμπίας, του ΑΣ Κόροιβος, του ΣΔΥ Αθήνας, διοργανώνει την Κυριακή 26 Μαρτίου τον 7o Μαραθώνιο Ολυμπίας.

Στόχος της διοργάνωσης είναι να δώσει την ευκαιρία στους δρομείς της χώρας μας αλλά και του εξωτερικού να αγωνισθούν στην Μαραθώνια απόσταση στον τόπο που γεννήθηκε το Ολυμπιακό Πνεύμα.

Παράλληλα θα αναπτυχθούν γύρω από τη διοργάνωση πολιτιστικά και άλλα δρώμενα με στόχο τη συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας του νομού Ηλείας και την προβολή και ανάδειξή του σε όλα τα επίπεδα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι δηλώσεις συμμετοχής για την εκδρομή και την εγγραφή σε αγώνα θα γίνονται μέχρι το Δευτέρα 20  Μαρτίου 2023.

Για να ολοκληρωθεί η συμμετοχή σας, πρέπει να καταβληθεί το ανωτέρω ποσό καθώς και το αντίστοιχο αντίτιμο ανάλογα τον αγώνα που θα επιλέξετε.

Σε περίπτωση που κάποιος επιθυμεί να διαμείνει σε μονόκλινο θα υπάρχει σχετική επιβάρυνση.

 

Το πρόγραμμα της εκδρομής:

Σάββατο 25/03 ώρα 07.30πμ αναχώρηση από Αθήνα, άφιξη στην Ολυμπία, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο (2 ενδιάμεσες στάσεις)

Η παραλαβή των αριθμών θα γίνει στο ξενοδοχείο διαμονής

Απόγευμα, αναχώρηση (για όσους λάβουν μέρος ή το επιθυμούν) για την Αρχαία Ήλιδα (αρχαιολογικός χώρος) όπου θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας των 12χλμ με κατεύθυνση την πόλη της Αμαλιάδας. Επιστροφή στην Ολυμπία.

Κυριακή 25/3 μετά το πρωινό αναχώρηση για το σημείο εκκίνησης των αγώνων, για τον Ημιμαραθώνιο στον Πύργο, για τον Μαραθώνιο στην Αμαλιάδα.

Μετά τον τερματισμό, επιστροφή στο ξενοδοχείο, ετοιμασία για αναχώρηση.

Η αναχώρηση από την Αρχαία Ολυμπία για Αθήνα  θα γίνει στις 4 το απόγευμα

Σας παρακαλούμε για τον καλύτερο προγραμματισμό από μέρους του ΣΔΥ Αθήνας και την αποστολή της ομαδικής κατάστασης δηλώσεων συμμετοχής προς την οργανωτική επιτροπή του αγώνα να δηλώσετε έγκαιρα τη συμμετοχή σας και πληρωμή, το αργότερο μέχρι το Δευτέρα 20-03-2023

στα γραφεία του ΣΔΥ Αθήνας που θα είναι ανοικτά κάθε Δευτέρα και κάθε Πέμπτη απόγευμα από τις 5μμ μέχρι τις 7.00μμ,Γραβιάς 9-13 Αθήνα, στάση Μετρό ΟΜΟΝΟΙΑ ή ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ τηλ. 2105245403 και τις άλλες ημέρες στο τηλέφωνο 2103625168.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Διοργάνωση του Μαραθωνίου Ολυμπίας και των παράλληλων  αγώνων  δείτε    εδώ www.olympiamarathon.gr

Για το Δ/Σ του ΣΔΥΑ

Η Πρόεδρος                                       Η Γεν. Γραμματέας
Ελένη Μπερτσάτου                             Μαρίνα Τούτουζα