ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ | 2ημερη ΕΚΔΡΟΜΗ  Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αθήνας

ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ

2ημερη ΕΚΔΡΟΜΗ  Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αθήνας (ΣΔΥΑ) στην ΑΡΧΑΙΑ ΗΛΙΔΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΣ άββατο 30 Κυριακή 31 Μαρτίου 2024

Ενημερώνουμε τα Μέλη μας και τους Φίλους που θα συμμετάσχουν στην ανωτέρω εκδρομή.

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθήνας (ΣΔΥΑ) θεσμικός Υποστηρικτής του Μαραθωνίου Ολυμπίας θα συμμετάσχει στον Αγώνα Δρόμου Αρχαίας ΄Ηλιδας 12,8χλμ  το Σάββατο 30 Μαρτίου και στον Ημιμαραθώνιο Αγώνα Δρόμου  Αρχαίας Ολυμπίας την Κυριακή 31 Μαρτίου Στον Ημιμαραθώνιο Αγώνα Δρόμου έχουν δηλώσει συμμετοχή  14 Μέλη του. Στον Αγώνα Δρόμου Αρχαίας Ήλιδας συμμετοχή 14 Μέλη του. Στον Δόλιχο Αγώνα Δρόμου έχουν δηλώσει συμμετοχή 7 Μέλη του

Η αναχώρηση από Αθήνα θα γίνει το Σάββατο 30 Μαρτίου  ώρα 11:30πμ. μπροστά από το ξενοδοχείο Στάνλευ (στάση Μετρό Μεταξαργείο.)

Η διαδρομή είναι Αθήνα –  Αρχαία Ήλιδα (συμμετοχή στον αγώνα των 12,8χλμ τερματισμός στην Αμαλιάδα) μετά τον τερματισμό θα αναχωρήσουμε για Ολυμπία όπου θα διανυκτερεύσουμε στο ξενοδοχείο ΚΡΟΝΙΟΝ μέσα στην Ολυμπία. Κυριακή πρωί θα γίνουν ο Ημιμαραθώνιος Αγώνας και ο Δόλιχος Δρόμος Τα πακέτα συμμετοχής των Δρομέων θα παραληφθούν στην αφετηρία της Ήλιδας και στο ξενοδοχείο Κρόνιον. Η αναχώρησή μας από την Ολυμπία θα γίνει στις 4 το απόγευμα της Κυριακής.
Στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση.

Υπεύθυνη αποστολής  Ελένη Μπερτσάτου

Τηλ. 6945372803

Αθήνα 14-3-2024

Για τον ΣΔΥ Αθήνας

Η Πρόεδρος

Ελένη Μπερτσάτου