Προδιαγραφές έργου για την οργάνωση, την τεχνική υποστήριξη και την ηλεκτρονική χρονομέτρηση του 6ου Μαραθώνιου Ολυμπίας

Ο 6ος Μαραθώνιος Ολυμπίας θα διεξαχθεί στις 26 – 27 Μαρτίου 2022 και θα συμπεριλαμβάνει τις παρακάτω διαδρομές:

 1. Μαραθώνιο (Αμαλιάδα – Πύργος – Αρχαία Ολυμπία),
 2. Ημιμαραθώνιο (Πύργος – Αρχαία Ολυμπία)
 3. Αγώνα 12,6 χλμ.( Ήλιδα – Αμαλιάδα),
 4. Αγώνα 5 χλμ. (Πύργος)
 5. Αγώνα 2 χλμ. για παιδιά (Αρχαίας Ολυμπία).

 

Σας παραθέτουμε τις προδιαγραφές των υλικών και των υπηρεσιών που θα θέλαμε να καλύψετε το κόστος σχετικά με την διοργάνωση του αγώνα.

 

 1. Τεχνική υποστήριξη αγώνα, διαμόρφωση προκήρυξης διοργάνωσης, συντονισμός όλων των εμπλεκόμενων φορέων.
 2. Σχεδιασμός όλων των διαδρομών, χιλιομετρική σήμανση και σήμανση κατεύθυνσης (συνολικά 74 χιλιομετρικές ενδείξεις σε μήκος 54 χλμ.)
 3. Παραγωγή περιεχομένου και ενημέρωση της επίσημης ιστοσελίδας της διοργάνωσης και των επίσημων σελίδων στα social media (Facebook και Instagram).
 4. Χρήση πλατφόρμας ηλεκτρονικών εγγραφών, με δυνατότητα ηλεκτρονικών πληρωμών, διαχείριση εγγραφών, επικοινωνία με συμμετέχοντες, επίλυση διαδικαστικών προβλημάτων, προσωποποιημένη ενημέρωση σχετικά με τις πληροφορίες σχετικά με τον αγώνα.
 5. Διαμόρφωση χώρων εκκίνησης και τερματισμού σε Ήλιδα, Αμαλιάδα, Πύργο και Αρχαία Ολυμπία, παροχή και τοποθέτηση υλικοτεχνικής υποδομής και συγκεκριμένα:  πτυσσόμενες τέντες διαστάσεων 3μ.χ3μ.:12 τεμ., τραπέζια 8 τεμ., καρέκλες, εγκατάσταση φουσκωτών αψίδων: 3 τεμ., εγκατάσταση backdrop απονομών: 2 τεμ.
 6. Παροχή τραπεζιών για τους σταθμούς τροφοδοσίας στην διαδρομή (8 τεμάχια).
 7. Συντονισμός των εθελοντών και επιμερισμός εργασιών, παρακολούθηση προετοιμασιών.
 8. Συντονισμός υγειονομικής κάλυψης της διοργάνωσης σε συνεργασία με τον υπεύθυνο της ιατρικής ομάδας και τις ομάδες της πολιτικής προστασίας και των διασωστών καθώς και των πληρωμάτων των ασθενοφόρων.
 9. Ηλεκτρονική χρονομέτρηση & εξαγωγή αποτελεσμάτων σε πραγματικό χρόνο με τη χρήση ηλεκτρονικών chips μίας χρήσης.
  Παραγωγή αριθμών συμμετοχής με την αναγραφή του ονόματος κάθε δρομέα, παραμάνες , αυτοκόλλητο για την παράδοση προσωπικών αντικειμένων, προετοιμασία φακέλων και διανομή chips χρονομέτρησης, δυνατότητα εκτύπωσης ηλεκτρονικού διπλώματος συμμετοχής με αναγραφή των ατομικών στοιχείων και την επίδοση κάθε δρομέα.
 10. Λειτουργία γραμματείας στο κτίριο της περιφέρειας στον Πύργο την Παρασκευή 25 και Σάββατο 26 Μαρτίου καθώς και την ημέρα των αγώνων στις αφετηρίες κάθε αγωνίσματος.
 11. Οργάνωση απονομών κάθε αγώνα