Η εταιρεία ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ως Υποστηρικτής του Μαραθωνίου Ολυμπίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η επιχείρηση «ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ» ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ για 2η χρονιά του Μαραθώνιου Ολυμπίας

Ο Διεθνής Μαραθώνιος Ολυμπίας, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι, η ανερχόμενη και  δυναμική εταιρεία «ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ-ΥΛΙΚΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ-ΧΑΡΤΙΚΑ» , είναι για δεύτερη χρονιά Υποστηρικτής της διοργάνωσης.

Ο πρόεδρος της Διοργάνωσης κ. Κωσταριάς Δημ. τόνισε: «Το ΔΣ του σωματείου ευχαριστεί θερμά τον κ. Τρύφωνα Βασιλόπουλο και την εταιρεία «ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ-ΥΛΙΚΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ-ΧΑΡΤΙΚΑ»  για την ευγενική χειρονομία του , να στηρίξει για μια ακόμα χρονιά τη διοργάνωση.   Ένας άνθρωπος, που στηρίζει αθλητικούς συλλόγους, διοργανώσεις, μεμονωμένους αθλητές   πιστεύοντας στη δύναμη της προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο  και     ευελπιστούμε ότι και στο μέλλον θα έχουμε την χαρά και την τιμή να συνεργαστούμε ξανά στη βάση της αμοιβαίας και ισότιμης συνεισφοράς στο αθλητικό πνεύμα και στον αθλητικό πολιτισμό.

Ο διευθυντής της επιχείρησης Τρύφωνα Βασιλόπουλος δήλωσε :  Η επιχείρηση «ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ»  μέσα από το πρόγραμμα Εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, πραγματοποιεί μια σειρά από στοχευμένες δράσεις και πρωτοβουλίες που απαντούν στις προκλήσεις της εποχής και δημιουργεί αξίες στην επόμενη γενιά.

Στο φετινό σχεδιασμό στηρίζουμε έμπρακτα τον 6ο Μαραθώνιο Ολυμπίας επιβραβεύοντας το ακούραστο πάθος των διοργανωτών και εθελοντών αυτής της μοναδικής Αθλητικής και Πολιτισμικής προσπάθειας .

Μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες, πιστεύουμε στη δύναμη της προσφοράς, μας ενώνουν οι ιδέες και οι δράσεις μας.

Φέτος δίνουμε τα χέρια, χαιρόμαστε για τις επιτυχίες των αθλητών, κάνουμε το καλό και στο τέλος όλη αυτή η αγάπη επιστρέφει και μας σκεπάζει όλους.

Γιατί όλοι μαζί προχωράμε. Αλλά πάντα από μία αφετηρία, την κοιτίδα του πολιτισμού την Αρχαία Ολυμπία.