ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Η φυσικοθεραπεύτρια Μαρία Χ. Γραμματικοπούλου, στο πλευρό των δρομέων του Ημιμαραθώνιου Ολυμπίας.
Ο Ημιμαραθώνιος Ολυμπίας είναι ένας ιδιαίτερα απαιτητικός αγώνας, με την καταπόνηση των δρομέων να είναι πολύ μεγάλη, όπως και η πιθανότητα τραυματισμού. Η φυσικοθεραπεύτρια, με την επιστημονική γνώση της, είναι η κατάλληλη επαγγελματίας υγείας να αντιμετωπίσει τα μυοσκελετικά προβλήματα που μπορεί να προκύψουν.
Η Φυσικοθεραπεία αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της προετοιμασίας και της αποκατάστασης των αθλητών. Σε αυτήν τη μεγάλη διοργάνωση, το Φυσικοθεραπευτήριο «Μαρία Χ. Γραμματικοπούλου», θα βρίσκεται στο πλευρό του Μαραθωνίου Ολυμπίας, ώστε να παρέχει φυσικοθεραπευτικές υπηρεσίες στους δρομείς.
Πρόκειται για μια συνεργασία, που αναβαθμίζει σημαντικά τις παροχές του σωματείου προς στους δρομείς που θα πάρουν μέρος στον Ημιμαραθώνιο αλλά και στον Αυθεντικό Δόλιχο την Κυριακή 31/3/2024 με φυσικοθεραπευτικές πράξεις και θα βρίσκεται στον τερματισμό στο Δημαρχείο Ολυμπίας.
Το Δ.Σ σας ευχαριστεί θερμά και σας εύχεται υγεία, προκειμένου να προσφέρετε αποτελεσματικές και καινοτόμες μεθόδους για την θεραπεία και αποκατάσταση των ασθενών, ανακουφίζοντας τον πόνο, ενώ παράλληλα βελτιώνετε σημαντικά την ποιότητα ζωής τους!!!