Ο Αγώνας σε virtual μορφή

Αγαπητοί φίλοι δρομείς,

Η Οργανωτική Επιτροπή του Μαραθώνιου Ολυμπίας, μετά και τα νέα μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της πανδημίας του Covid -19, ανακοινώνει πως ο αγώνας που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 28-29 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί σε Virtual μορφή.

Πρωταρχικό μέλημα της διοργάνωσης, είναι η προστασία της δημόσιας υγείας και η στήριξη της εφαρμογής των μέτρων της πολιτείας για τον περιορισμό της εξάπλωσης του Covid -19.

Για αυτό τον λόγο η διεξαγωγή του αγώνα, φέτος θα είναι διαφορετική.

Ο Virtual αγώνας θα πραγματοποιηθεί από την Κυριακή 21 Μαρτίου μέχρι και την Κυριακή 11 Απριλίου και θα συμπεριλαμβάνει Μαραθώνιο, Ημιμαραθώνιο και αγώνες δρόμου 10 χλμ, 5 χλμ. και 2 χλμ.

Αν επιθυμείτε να συμμετέχετε στην Virtual εκδοχή του αγώνα, θα πρέπει να πραγματοποιήσετε εκ νέου όλη την διαδικασία εγγραφής.

Όλες οι ολοκληρωμένες εγγραφές που έχουν πραγματοποιηθεί, όπως σας έχουμε ενημερώσει σε προηγούμενο email, θα μεταφερθούν αυτόματα στην νέα ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα 26-27 Μαρτίου 2022.

Αντίθετα, όσοι το επιθυμούν υπάρχει η δυνατότητα επιστροφής του αντιτίμου συμμετοχής, επικοινωνώντας με το [email protected].

Με εκτίμηση,

Οργανωτική Επιτροπή Μαραθώνιου Ολυμπίας