Η TURBOMED Α.Ε- ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ υποστηρίζει το ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΟΛΥΜΠΙΑΣ

Ο Διεθνής Μαραθώνιος Ολυμπίας, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι, η εταιρεία TURBOMED Α.Ε – ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, με 46 χρόνια παρουσίας στο χώρο των υπηρεσιών μηχανών τούρμπο, κατέχοντας ηγετική θέση στην εγχώρια και διεθνή αγορά παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και ανταλλακτικά για τη ναυτιλία και το ναυτικό, τη βιομηχανία πετρελαίου και φυσικού αερίου, τους σταθμούς ηλεκτροπαραγωγικής ενέργειας, τα αυτοκίνητα και τα φορτηγά,  γίνεται Υποστηρικτής της διοργάνωσης.

 

Ο πρόεδρος του «Μαραθώνιου Ολυμπίας» κ. Κωσταριάς Δημ. τόνισε: «Το ΔΣ του σωματείου ευχαριστεί θερμά την εταιρεία «TURBOMED Α.Ε – ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ»  για την πολύτιμη συνεισφορά του , να στηρίξει τη διοργάνωση σε μια δύσκολη εποχή που ο κόσμος δοκιμάζεται από τις επιπτώσεις της πρωτοφανούς παγκόσμιας υγειονομικής αλλά και οικονομικής κρίσης. Ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας και κορυφαίος στο αντικείμενό του, αυτοδημιούργητος, με όραμα στην ανάπτυξη του κλάδου της ναυπηγοεπισκευής, πιστεύοντας στη δύναμη της προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο, μας δίνει δύναμη να οραματιζόμαστε και  ευελπιστούμε σε μελλοντική συνεργασία.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της  εταιρείας «TURBOMED Α.Ε» κ. Παρασκευόπουλος Γιάννης δήλωσε: Φέτος στηρίζουμε έμπρακτα τον 6ο Μαραθώνιο Ολυμπίας 2022, μια διοργάνωση που τιμά την Ηλεία συνδέοντας τον αθλητισμό με τον πολιτισμό και ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία!