ΕΝΑΡΞΗ ΧΟΡΗΓΙΑΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΑΠΟ BEFON

Η διοργανώτρια αρχή του Διεθνούς Μαραθωνίου Ολυμπίας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η κορυφαία εταιρία παροχής υπηρεσιών τηλεπικοινωνιακής υποστήριξης, BEFON θα είναι Κύριος Χορηγός της διοργάνωσης

Ο Πρόεδρος της διοργάνωσης κ. Δημήτριος Κωσταριάς δήλωσε: «Είναι μεγάλη μας τιμή η έναρξη της χορηγικής συνεργασίας μας με την κορυφαία εταιρία παροχής υπηρεσιών τηλεπικοινωνιακής υποστήριξης BEFON. Η ένταξη της BEFON στην οικογένεια του Μαραθωνίου της Ολυμπίας, δυναμώνει τη διοργάνωση και υποστηρίζει τη διοργανώτρια αρχή  στην προσπάθεια της για την  καθιέρωση και μεγέθυνση της διοργάνωσης  διεθνώς» 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της BEFON κ. Ιωάννης Μπότσας, τόνισε: “Η επιθυμία μας να υποστηρίξουμε έναν σπουδαίο αγώνα , όπως αυτός του Μαραθωνίου της Αρχαίας Ολυμπίας πηγάζει από τα υψηλά ιδανικά που πρεσβεύει, τόσο το Ολυμπιακό πνεύμα που γεννήθηκε στην αρχαία γη της Ολυμπίας και διαδόθηκε σε όλον τον κόσμο ,όσο και από την ίδια την συμμετοχή σε κάθε αγώνα για κάθε άνθρωπο, προάγοντας με αυτόν τον τρόπο τον πολιτισμό και τον αθλητισμό της Πατρίδας μας.”