ΕΝΑΡΞΗ ΧΟΡΗΓΙΑΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΑΠΟ MOUZENIDIS TRAVEL

Η διοργανώτρια αρχή του Διεθνούς Μαραθωνίου Ολυμπίας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο κορυφαίος διεθνώς ταξιδιωτικός όμιλος MOUZENIDIS TRAVEL θα είναι ένας εκ των χορηγών καθώς και επίσημος ταξιδιωτικός φορέας της διοργάνωσης

 

Ο Πρόεδρος της διοργάνωσης κ. Δημήτριος Κωσταριάς δήλωσε: «Είναι μεγάλη μας χαρά το γεγονός ότι ο κορυφαίος διεθνώς τουριστικός οργανισμός MOUZENIDIS TRAVEL θα είναι χορηγός και ο επίσημος ταξιδιωτικός φορέας της διοργάνωσης, αποτελώντας πρεσβευτή αυτής σε όλες τις χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται ο όμιλος. Μέσα από τη συνεργασία μας θα δημιουργηθούν ελκυστικά πακέτα φιλοξενίας για τους ξένους αθλητές, κάτι που είναι απαραίτητο για την  καθιέρωση και μεγέθυνση της διοργάνωσης, ώστε να καταστεί ένα αθλητικό γεγονός ορόσημο διεθνώς» 

Ο Γενικός Διευθυντής της ΜΟUZENIDIS TRAVEL, κ. Γεώργιος Μαζμανίδης, τόνισε:

«Με μεγάλη ευχαρίστηση συμβάλουμε στην διοργάνωση του 5-ου Μαραθωνίου Ολυμπίας. Είναι χαρά μας να υποστηρίζουμε τις ενέργειες που έχουν να κάνουν με την προβολή του πολιτισμού και του αρχαίου ελληνικού πνεύματος μέσα από παρόμοιες δράσεις και να είμαστε αγωγοί στις προσπάθειες που προάγουν το αθλητικό πνεύμα.»