Διήμερη εκδρομή του ΣΔΥΑ στην Ολυμπία

Στις 30 – 31 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί η διήμερη εκδρομή του ΣΔΥΑ στην Ολυμπία για συμμετοχή μελών και φίλων του στον Μαραθώνιο Ολυμπίας.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Ο Μαραθώνιος Ολυμπίας σε συνδιοργάνωση με ΑΣ Κόροιβος, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και την υποστήριξη των Δήμων Ήλιδας, Πύργου και Αρχαίας Ολυμπίας, της ΕΟΣΛΜΑ-Υ και του Σ.Δ.Υ. Αθήνας, διοργανώνει την Κυριακή 31η  Μαρτίου τον 5ο Μαραθώνιο Ολυμπίας.

Στόχος της διοργάνωσης είναι να δώσει την ευκαιρία στους δρομείς της χώρας μας αλλά και του εξωτερικού να αγωνισθούν στην Μαραθώνιο απόσταση στον τόπο που γεννήθηκε το Ολυμπιακό Πνεύμα.

Παράλληλα θα αναπτυχθούν γύρω από τη διοργάνωση πολιτιστικά και άλλα δρώμενα με στόχο τη συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας του νομού Ηλείας και την προβολή και ανάδειξη του σε όλα τα επίπεδα.

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθήνας (ΣΔΥΑ) υποστηρικτής του αγώνα και σε συνεργασία με τη διοργάνωση θα συμμετάσχει με ομαδική εγγραφή στον 5ο Μαραθώνιο Ολυμπίας και τους παράλληλους αγώνες, Ημιμαραθώνιος και αγώνας 12,7χλμ, που θα γίνουν το Σάββατο 30 Μαρτίου και την Κυριακή 31 Μαρτίου 2019 και διοργανώνει 2ημερη εκδρομή για τα Μέλη του και για Φίλους Δρομείς που θέλουν να λάβουν μέρος.

Η αναχώρηση θα γίνει το Σάββατο 30 Μαρτίου 2019 το πρωί, ώρα 07.30π.μ. από την πλατεία Καραϊσκάκη, στάση Μετρό Μεταξουργείο, μπροστά στο ξενοδοχείο ΣΤΑΝΛΕΥ.

Σας γνωρίζουμε ότι το κόστος μετάβασης – επιστροφής των Δρομέων (Αθήνα – Αρχαία Ολυμπία – Αθήνας) καλύπτει από τη Διοργάνωση και δεν επιβαρύνει τους δρομείς.

Ο αριθμός των διαθέσιμων θέσεων είναι 100 (2 πούλμαν των 50 θέσεων) και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας ανάλογα με την ημερομηνία εξόφλησης του πακέτου συμμετοχής.

Το συνολικό κόστος για κάθε Δρομέα είναι 25 ευρώ + το κόστος του πακέτου συμμετοχής του αγώνα τον οποίο θα επιλέξει (δείτε τον πίνακα που ακολουθεί) και περιλαμβάνει: Τη μεταφορά, μία διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο 2 αστέρων (δίκλινο δωμάτιο με πρωινό) στην Αρχαία Ολυμπία, μεταφορά στην αφετηρία του αγώνα και το πακέτο συμμετοχής.

Πίνακας αγώνων και πακέτα συμμετοχής του 5ου Μαραθωνίου Ολυμπίας.

 ΜαραθώνιοςΗμιμαραθώνιοςΑγώνας 12.7 χλμ.
Πλήρες πακέτο (€)201515
Βασικό πακέτο (€)151212
Άνεργοι - Φοιτητές* (€)888

 

*Για όλους τους αγώνες το κόστος για φοιτητές και άνεργους είναι 8€

(Κατά την παραλαβή του πακέτου συμμετοχής θα πρέπει να προσκομισθεί φοιτητικό πάσο ή κάρτα ανεργίας).

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι δηλώσεις συμμετοχής για εκδρομή θα γίνονται μέχρι το Σάββατο 23 Μαρτίου 2019 ή μέχρι εξαντλήσεως των διαθέσιμων θέσεων.

Για να ολοκληρωθεί η συμμετοχή και να κατοχυρωθεί η αντίστοιχη θέση, θα πρέπει να καταβληθεί το ανώτερο ποσό. Σε περίπτωση που κάποιος επιθυμεί να διαμείνει σε μονόκλινο θα υπάρχει σχετική επιβάρυνση.

ΑΓΩΝΕΣ 

Παροχές στο απλό πακέτο

Όλοι οι συμμετέχοντες, ανεξάρτητα από το πακέτο που θα επιλέξουν θα παραλάβουν τα ακόλουθα:

-Σακίδιο για την τοποθέτηση των προσωπικών του αντικειμένων

-Αριθμός συμμετοχής με chip χρονομέτρησης και παραμάνες

-Αναμνηστικό μετάλλιο

-Υδροδοσία και φρούτα στον τερματισμό

-Δυνατότητα εκτύπωσης αναμνηστικού διπλώματος με το όνομα και την επίδοση του

-Υγειονομική κάλυψη

-Μεταφορά στην εκκίνηση από τον Πύργο και την Αρχαία Ολυμπία στην Ήλιδα (Αμαλιάδα). Σημ.: Θα πρέπει να έχει προηγηθεί ενημέρωση των διοργανωτών κατά τη δήλωση συμμετοχής.

-Δώρα και παροχές χορηγών

Το πλήρες πακέτο περιλαμβάνει επιπλέον το αναμνηστικό τεχνικό t-shirt του αγώνα.

Το πρόγραμμα της εκδρομής: 

Σάββατο 30/03

Ώρα 07.30π.μ. αναχώρηση από Αθήνα, άφιξη στην Ολυμπία, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο (2 ενδιάμεσες στάσεις).

Η παραλαβή των αριθμών θα γίνει στο ξενοδοχείο διαμονής.

Απόγευμα, αναχώρηση (για όσους λάβουν μέρος ή το επιθυμούν) για την Αρχαία Ήλιδα (αρχαιολογικός χώρος) όπου θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας των 12χλμ με κατεύθυνση την πόλη της Αμαλιάδας. Επιστροφή Ολυμπία.

Κυριακή 31/3

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για το σημείο εκκίνησης των αγώνων, για τον Ημιμαραθώνιο στον Πύργο, για τον Μαραθώνιο στην Αμαλιάδα.

Μετά τον τερματισμό, επιστροφή στο ξενοδοχείο, ετοιμασία για αναχώρηση.

Η αναχώρηση από την Αρχαία Ολυμπία θα γίνει στις 4 το απόγευμα.

Σας παρακαλούμε για τον καλύτερο προγραμματισμό από μέρους του ΣΔΥ Αθήνας και την αποστολή της ομαδικής κατάστασης δηλώσεων συμμετοχής προς την οργανωτική επιτροπή του αγώνα να δηλώσετε έγκαιρα τη συμμετοχή σας και πληρωμή, το αργότερο το Σάββατο 23-03-2019 στα γραφεία του ΣΔΥ Αθήνας που θα είναι ανοικτά κάθε Δευτέρα και κάθε Πέμπτη απόγευμα από τις 5:00μ.μ. μέχρι τις 8:00μ.μ., Γραβιάς 9-13 Αθήνα, στάση Μετρό ΟΜΟΝΟΙΑ ή ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ τηλ. 2105245403 και τις άλλες ημέρες στο τηλέφωνο 2103625168.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Διοργάνωση του Μαραθωνίου Ολυμπίας και των παράλληλων αγώνων δείτε εδώ https://olympiamarathon.gr/

Για το Δ/Σ του ΣΔΥΑ

Η Πρόεδρος Ελένη Μπερτσάτου

Ο Γεν. Γραμματέας Γεώργιος Αρβανίτης».